Tehtaantie 1
3100 Nummela
358 207 199 940 - info@stokvistapes.fi
Mahdollisuudet - Mahdollisuudet

Tarkkuustuotannon Konvertointimahdollisuudet

Stokvis Tapes tarjoaa kohdennettuja ja erikoistuneita palveluja vastaamaan tuotteesi vaatimuksiin. Alan johtavat palvelutoiminnot on omistettu varmistamaan, että tuotanto ja ympäristö on optimoitu ja hallittu vastaamaan kunkin asiakkaan ja sovelluksen erityistarpeita.


Palvelumme on enemmän kuin vain parhaan teipin toimittaminen käyttökohteeseesi. Tuotantokoneillamme voimme räätälöidä teipin haluamaasi kokoon ja muotoon.

Ota meihin yhteyttä
 
Mahdollisuudet - Muotoon leikkaus

Muotoon leikkaus

Muotoon leikatut teipit tarjoavat sinulle mahdollisuuden suunnitella uusia muotoja ja uusia materiaaliyhdistelmiä. Autamme sinua lyhentämään asennusaikaa tai löytämään luovan ratkaisun uusille itseliimautuville tuotteille.

 
Mahdollisuudet - Laminointi

Laminointi

Stokvis Tapes voi tehdä joko omista tuotteistasi itseliimautuvia tai laminoida erilaisia teippejä ja muita joustavia materiaaleja toisiinsa. Olipa kyseessä yksi tai viisi kerrosta, voimme toteuttaa ideasi ja luoda ainutlaatuisia, helposti sovellettavia materiaaliratkaisuja.

 
Mahdollisuudet - Leikkaus

Leikkaus

Stokvis Tapes voi halkaista teipit haluamaasi leveyteen muutamassa tunnissa. Näin teippiä on helpompi käyttää ja tuottaa samalla vähemmän materiaalihukkaa. Oikean levyisen teipin käyttö säästää aikaa ja rahaa.

 
Mahdollisuudet - Uudelleen kelaus

Uudelleen kelaus

Jos tarvitset erityisen rullan pituuden, Stokvis Tapes tarjoaa teippejä melkein millä tahansa halutulla pituudella. Leikkaamme tuotteesi tarkkaan leveyteen rullaamalla suuremman rullan teräsarjan läpi samalla kelaten teipin vaadittuun rullapituuteen.

 
Mahdollisuudet - Painatus

Painatus

Stokvis Tapes voi painattaa tekstiä ja kuvia useille erityyppisille teipeille. Olipa kyseessä tunnistaminen, merkintä tai mainostarkoitus, anna meidän räätälöidä teippisi sinulle.

 
Mahdollisuudet - Kelaus

Kelaus

Kelatut nauhat ovat ratkaisu sinulle, kun haluat vähentää tuotantopysähdyksiä. Rullan pituus voi olla jopa 20 000 metriä, jotta tuotantolinjasi pysähdykset voidaan pienentää minimiin.

PALVELUMME

Palvelumme ovat myös paljon muuta kun konvertoidut tuotteet. Alan johtavat palvelutoiminnot on luotu varmistamaan, että tuotanto ja ympäristö on optimoitu ja hallittu vastaamaan kunkin asiakkaan ja sovelluksen erityistarpeita. Palveluihin kuuluvat:

PROTOTYYPPIEN TEKEMINEN
Asiantuntijamme hyödyntävät erilaisia tekniikoita, joita voidaan käyttää prototyyppien luomiseen ilman investointeja mekaanisiin työkaluihin.

PUHDASTILAT
IKorkeilla teknisillä aloilla hallitujen tuotantoympäristöjen merkitys kasvaa. Useilla puhdastiloilla ympäri maailmaa voimme varmistaa pölyttömissä olosuhteissa valmistetut ja pakatut tuotteet.

TEKNINEN TEIPPIKESKUS 
Täysin varustettu laboratorio pystyy testaamaan kansainvälisten standardien, kuten AFERA, PSTC, DIN tai BS, mukaisesti.

PAKKAUS
Kullekin tuotteelle sopivat pakkausvaihtoehdot sisältävät vaihtoehdot linjassa tiiviisti pakatuista tuotteista aina valmiiden tuotteiden pakkaukseen asti. Tarjoamme kokoonpanoa ja pakkaamista strategisissa lokaatioissa palvellaksemme asiakkaitamme. Tarjoamme pakkausta puhdastiloissamme.

KOKOAMINEN
Tarjoamme laajan valikoiman kokoonpanovaihtoehtoja osittaisesta valmiiden tuotteiden kokoonpanoon. Tarvittaessa tarjoamme kokoonpanoa “white room” tiloissamme ja puhdastiloissamme.

 

TODELLINEN KUMPPANUUS INNOVAATIOILLE

 

Pitkäaikainen keskittyminen valituilla markkinoilla tarkoittaa erityisvaatimusten ja -tarpeiden syvällistä ymmärtämistä sekä markkinoiden välistä innovaatiota. Suunnittelu- ja tekniset tiimit voivat olla yhteistyössä kanssasi, päästäksesi markkinoille nopeammin tehokkailla ja optimoiduilla tuotteilla.

Ota meihin yhteyttä
Mahdollisuudet - Over ons - Home