Tehtaantie 1
3100 Nummela
358 207 199 940 - info@stokvistapes.fi
Elektroniikka - Elektroniikka

Elektroniikkateollisuuden Muotoonleikatut teippiratkaisut

Samalla kun Stokvis Tapes on ollut mukana elektroniikan valmistuksessa matkapuhelinten varhaisimmista innovaatioista lähtien, nykypäivän markkinat edellyttävät entistä nopeampia läpimenoja vastaamaan lyhyitä tuotesyklejä sekä ottamaan huomioon sekä korkean että matalan teknologian kokoonpanot. Materiaalien laatu ja tarkka valinta ovat kuitenkin edelleen kriittisiä, jotta materiaalivaatimukset täyttyvät samalla kun asiakkaiden luottamus säilyy.

Stokvisin keskittyminen elektroniikkaan, arvokkaat puhdastilamahdollisuudet ja laaja valikoima valmistusmahdollisuuksia takaavat asiakkaan kustannustehokkuuden ja tuotteiden suorituskyvyn, mikä johtaa lopulliseen asiakastyytyväisyyteen.

Pyydä tapaamista
Elektroniikka - Applications (electronics)

KÄYTTÖKOHTEITA


Lämmönhallinta;
Tarjoamme laajan valikoiman lämmönhallinnan ratkaisuja, jotka voidaan jakaa kahteen alueeseen: lämpörajapintamateriaalit ja lämmönlevittimet.

Sähköiset suojaus-, johtavat ja maadoitussovellukset; Sähkömaadoitustarjontaamme sisältyy useita sähköä johtavia ratkaisuja johtavista teipeistä maadoittaviin / sähköä johtaviin vaahtoihin.

Stokvent; PET-pohjaiset tuuletusratkaisut, jotka Stokvis Tapes on kehittänyt elektroniikkateollisuuteen, erityisesti valaistussovelluksiin, jotka on suljettava nesteiden ja hiukkasten sisäänpääsyltä, mutta joiden on silti pystyttävä tuulettumaan kondensaation välttämiseksi.

Optisesti kirkkaat liimat; Korkealuokkaisilla ominaisuuksilla varustetuilla optisilla liimamateriaaleillamme on erinomainen suoja kaasupäästöiltä ja mustepinnan kuplilta. Ne ovat akryylipohjaisia ja saatavana useilla paksuus- ja kovuusalueilla.

ITW Formex; Palosuojattu eristyskalvo sähköjärjestelmän komponenteille, joka on ohut ja taitettava, paloa estävä ja jolla on luokassaan parhaat sähköeristysominaisuudet.

Stokseal; Elastomeerinen polyuretaani ja silikonivaahto, joka on erittäin kokoon painuva. Se tiivistää vettä, kosteutta, pölyä ja ilmaa vastaan. Materiaalivalikoimaan kuuluu laaja tiheys-, paksuus- ja pehmeysaste. Poikkeuksellisen mekaanisen kestävyytensä ansiosta se on ihanteellinen valinta huippuluokan tiivistys-, vaimennus- ja iskunvaimennussovelluksiin.

Stokbond; AAinutlaatuinen valikoima kiinteitä akryylivaahtoteippejä. Niitä voidaan käyttää muovien, kuten PP, PVC, PMMA, PC, PET ja alumiinin, teräksen ja lasin kiinnittämiseen.

Lisäarvopalvelut

 

Materiaalivalinta: Sisäisen innovaatiokehityksen kautta ja läheisessä yhteistyössä maailman johtavien raaka-ainetoimittajien kanssa Stokvis Tapesilla on kokemusta tarjota asiakkaillemme optimoitu ja kustannustehokas vaatimukset täyttävä valikoima.

Tutkimus-, kehitys- ja laboratoriotuki: Olemme sitoutuneet käyttämään vain korkealaatuisia tuotteita, jotka vastaavat asiakkaiden vaatimuksia ja toleransseja sekä palvelutasolla, joka täyttää vaativimmatkin vaatimukset. Täysin varusteltu laboratoriomme kykenee testaamaan kansainvälisten standardien, kuten AFERA, PSTC, DIN tai BS, mukaisesti sen määrittämiseksi, kuinka teippimme toimivat sinun materiaaliesi kanssa.

Varasto- ja logistinen tuki:

Ilmastoitujen varastojen maailmanlaajuinen verkosto on valmis sijoittamaan sekä raaka-aineita että valmiita tuotteita sinne, missä asiakkaiden toimitusketjut sitä tarvitsevat.

Laatu: Kaikki tarjoamamme teippiratkaisut vastaavat laatuvaatimuksiasi, josta todisteena kattavat (ISO) laatusertifikaatit ja validoidut valmistusprosessit. Kehitämme jatkuvasti tuoteratkaisujamme ja itseämme.

 

Ota meihin yhteyttä