Tehtaantie 1
3100 Nummela
358 207 199 940 - info@stokvistapes.fi
Paperi ja Grafiikka - Paperi ja Grafiikka

Paperi- ja graafiset teippi- ja liimausratkaisut

Stokvis Tapes on johtava paperi- ja grafiikkateollisuuden itseliimautuvien tuotteiden toimittaja. Tehokkaita ja innovatiivisia itseliimautuvia ratkaisuja tarjotaan asiakkaille tuotantoprosessien optimoimiseksi ja vastaamaan kasvavaan automaatiokysyntään. Käytä Stokvis Tapes teippejä koko tuotannossa, jotta voit vähentää seisokkiaikaa, lisätä tuottavuutta sekä lisätä tehokkuutta ja turvallisuutta.

Stokvis Tapes tarjoaa laajan valikoiman yksi- ja kaksipuolisia teippejä sekä transferteippejä, joita käytetään paperi-, folio-, kalvo-, jalostus-, paino- ja graafisessa teollisuudessa vaativimpien liitos- ja liittämistarpeiden täyttämiseksi. Automaattinen liitos, päittäis- ja päällekkäisliitos, rullan aloitus, rullan sulkeminen ja radan korjaaminen ovat vain muutamia esimerkkejä

 

Paperi ja Grafiikka - Paperi ja kartonki

Paperi ja kartonki

Stokvis Tapes tarjoaa laajan valikoiman pulppautuvia ja pulppautumattomia liitos- ja radan paikkausteippejä tarpeidesi mukaan.

Paperi ja Grafiikka - Radan käsittely

Radan käsittely

Stokvis Tapes tarjoaa täydellisen sarjan yksi- ja kaksipuolisia teippejä radan käsittelyyn, kuten päällystykseen, laminointiin ja konvertointiin, joista aiheutuu vaikeita liitostarpeita.

Paperi ja Grafiikka - Painaminen

Painaminen

Stokvis Tapes tarjoaa laajan valikoiman liitos-, levy-/kuvakiinnitys-, peittämis-/ reunantiivistysteippejä, jotka on räätälöity erilaisille painoprosessivaatimuksille.

Paperi ja Grafiikka - Graafinen ala

Graafinen ala

Stokvis Tapes vastaa graafisen alan tarpeisiin tarjoamalla parhaat mahdolliset innovatiiviset liimaratkaisut ja laajan valikoiman teippejä.

Ota meihin yhteyttä

Puhelin: +358 207 199 940
Email: info@stokvistapes.fi

 
 
 
Send