Tehtaantie 1
3100 Nummela
358 207 199 940 - info@stokvistapes.fi
Logistiikka - Logistiikka

Varastointi- ja logistiikkatuki

Eri markkinat, huomattavasti toisistaan eroavat logistiikkavaatimukset. Esimerkiksi: koko terveydenhuolto segmentin tuotetilaus saattaa mahtua isoon laatikkoon. Autoteollisuuden tuotteelle se saattaa vaatia täyden kuormalavan. Ja suurempiin vaatimuksiin, kokonaisen varaston. Pelkästään käyttökohde-erot vaativat, että varastonhallintakapasiteetti on laaja ja hyvin aktivoitu.

Stokvis Tapes tarjoaa juuri sen. Osana ITW: tä maailmanlaajuinen, ilmastoitujen varastojen verkosto on valmis sijoittamaan sekä raaka-aineita että lopputuotteita sinne, missä asiakkaiden toimitusketjut ovat. Joten OEM-valmistajien hankintaryhmät voivat luottaa alueellisten tai paikallisten varastojemme saatavuuteen tukemaan toimintaansa.

Stokvis Tapes voi pitää materiaaleja turvallisessa varastoinnissa, kunnes niitä tarvitaan johtuen pitkistä raaka-aineiden toimitusajoista ja lyhyistä lopputuotteiden toimitusajoista. Parhaisiin käytäntöihin kuuluvat ensimmäisen sisään-ulos -protokollat, joilla varmistetaan liiman säilyvyysaika.

Logistiikka - Logistiikka

Contact Us

Phone: +31 78 699 21 00
Email: info@stokvistapes.com

 
 
 
Send